Kansanedustaja Hanna Kososen (kesk.) vaalityössä mukana

Kansanedustaja Hanna Kosonen (kesk.) on ehdolla Kaakkois-Suomen vaalipiiristä Eduskuntaan 2023.

Hannalla on takanaan kaksi menestyksekästä vaalikautta ja nyt haussa on siis kolmas. Näiden kausien tärkein hetki oli toimiminen tiede- ja kulttuuriministerinä vuosina 2019 – 2020. Olen toiminut Hannan vaalitöissä aiemmillakin kerroilla ja nyt osallistuin mm. siten, että johdattelin keskustelua Hannan sekä kokoomuksen ehdokas Oskari Valtolan ja plastiikkakirurgi Helena Puntin SOTE-illassa 22.3.2023.

Kovin suuria linjaeroja ehdolla olevien välillä ei löytynyt. Molemmat olisivat ensiluokkaisia valintoja edustamaan arvokkaasti eteläsavolaisten ja kakkoissuomalaisten asiaa. Helena omalla asiantuntemuksellaan kommentoi hienosti ehdokkaiden sanomisia.

Toivotin aktiivisen yleisön kera molemmille rutkasti onnea vaaleihin ja sovimme, että molemmathan. läpi menevät.

Kuvassa voi olla 3 henkilöä ja tekstissä sanotaan Tervetuloa! SOTE-ILTA Keskiviikkona 22.3. klo 18 Hannan kahvila, Olavinkatu 56, Savonlinna Keskustelemassa plastiikkakirurgi Helena Puonti, työterveyshuollon erikoislääkäri Oskari Valtola ja kansanedustaja Hanna Kosonen. Illan vetää Sosterin hallituksen pj. Reima Härkönen. Kopopa Mobba Keskusta KOKOOMU 94 86

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *